De trend, de kunst en de identiteit

Een ervaren Systeem Architect vertelde me Een trend die we zien in de hightech branche is de vraag naar steeds grotere, zeer schone, steeds nauwkeuriger en complexe hightech oplossingen. Dit vraagt om discussies, itererende inzichtgevende processen en om resultaat: wat we doen en hoe we het doen staat in dienst van creëren en iedere stap of bouwsteen moet goed zijn.

Mensen werkzaam in deze branche dienen blijvend te kunnen bogen op passende basisvaardigheden, functionele fundamentele kennis en effectief gedrag. Denk aan een open mind, uitgesproken, flexibiliteit en vasthoudendheid, zichtbaar gedreven, teamspeler mentaliteit, bijdragen aan een veilige werkomgeving (fysiek en mentaal), deelt kennis. Kortom: handelingsbekwaam blijven.

Machiel zet díe coachstijl in die effectief is voor situatie en context in combinatie met eenvoudige en krachtige tools in waarmee mensen iedere keer een stap voorwaarts kunnen maken.Over mij

Sinds 2005 werkt Machiel dagelijks met mensen in de wereld van technologie aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hij kent de dynamiek van de wereld van high-tech R&D, -engineering en -industrie waar verbetering, innovatie en creativiteit centraal staan. Hij heeft ervaring in de complexe situaties waar deze professionals hun werk doen en hoe ze daarin toch kunnen excelleren. Hij coacht mensen op hoe zich zelfverzekerd te manifesteren in een werkomgeving die continue onderhevig is aan ingrijpende veranderingen.
Via coaching van leiders, systeemarchitecten, designers en engineers  support hij die organisaties die gezien willen worden als aantrekkelijk werkgever. Onder andere met het opzetten en implementeren van effectieve mentorprogramma’s welke leiden tot hechte samenwerking binnen organisaties en bijdragen aan een inspirerende werkcultuur waar mensen graag werken.
Machiel zet die coachstijl in die effectief is voor situatie en context in combinatie met eenvoudige en krachtige tools in waarmee mensen een stap voorwaarts kunnen maken..

They Say

Peter Strauss

UI Designer

" Lorem ipsum dolor sit amet, sagittis consectetur elit, sed duius eiusmod tempor incididunt."

Julia Stewart

Product Manager

" Lorem ipsum dolor sit amet, sagittis consectetur elit, sed duius eiusmod tempor incididunt."

>