Loskomeneindelijk achter je laten

IEMT

Integral Eye Movement Therapy

Als advanced IEMT-practitioner gids ik je in het -uiteindelijk- achter je laten van almaar terugkerende negatieve gevoelens, stemmingen en herinneringen.

De kans is groot dat je via deze aanpak blokkades en hardnekkige issues oplost. Ook als ze al dusdanig langdurig zijn dat je zou denken dat het ‘nou eenmaal zo is’. Het is een methode die werkt met oogbewegingen en direct inwerkt op de bron van gemoed en gedrag.
Door zonder omwegen in te steken op de gevoelde oorzaak, hoef je je verhaal niet (nóg eens) te vertellen. Het resultaat is dat je situaties meer ontspannen gaat beleven en gaat benaderen.

Kortom, IEMT ruimt bijna altijd grondig op, zodanig dat je (eindelijk) prettiger door kunt met je leven.

Waarom ben ik IEMT gaan inzetten.

Na jaren coachen en duizenden gesprekken verder kwam ik ook in aanraking met mensen die heftig over hun grenzen heengeraakt waren; er was voor hen eigenlijk geen houden meer aan. Ze raakte emotioneel overspoeld, overwerkt, overspannen tot burn-out klachten toe. Dat ging en dat gaat me aan het hart. Ook na een constructief coachtraject keerden enkelen terug in 'oud gedrag', bijvoorbeeld wanneer de druk groot was met de voor hen nare gevolgen van dien. Voor hen wilde ik méér betekenen en ging op zoek naar een fundamentele aanpak waarmee je bij ‘de wortel’ komt van dat wat die te grote stress oplevert. Verschillende aanpakken onderzocht en uitgeprobeerd, kwam ik uit bij IEMT van Andrew T. Austin. Blij werd ik van de eenvoud en effectiviteit in korte tijd. Deze aanpak maakt dat je vrijwel direct bij de oorsprong uitkomt van terugkerende gevoelens die jou teveel stress of spanning opleveren. Dat je je verhaal niet (nóg eens) hoeft te vertellen wordt ervaren als een extra plus.

Mensen die ik begeleid zeggen verbaasd te zijn dat deze aanpak in zo'n korte tijd werkt en effect heeft op ‘dingen’ waar ze al zo lang mee hebben moeten leven. 

Met minimale middelen van hoge kwaliteit blijvende positieve verandering teweegbrengen.

Super!

Wat ze vertellen

Mark

UI Designer

"Machiel, ik wil je laten weten dat het goed gaat met me. De spanning die ik altijd bij me droeg is weg. Ik kan me nu niet meer voorstellen hoe dat voelde. Daar ben ik ontzettend blij mee."

Julia

Psycholoog

"Het uitbeelden van mijn gevoel nú, en vervolgens uitbeelden hoe ik me wil voelen vond ik een hele krachtige. Ik heb eerlijk gezegd niet zoveel met non-verbale therapie en ben echt een prater, maar dit soort opdrachten gaf me heel veel inzicht.

Je oprechte warmte, belangstelling en niet oordelende opstelling geven een enorme boost aan de sessie."

>